Selecteer een pagina

Winterklaar

Allround technische service bedrijf.
Veelzijdig op het gebied van scheepsonderhoud.

Onze Diensten

g

Motoren

Onderhoud – Nieuw – Reparatie

Electrisch systeem

Nieuw – Onderhoud – Reparatie

Navigatie-apparatuur

Nieuw – Aanvulling – Reparatie

Romponderhoud

Herstel – Kunststof – Aluminium – Staal

Elctrolyse

Anti-fouling

Sanitair

Nieuw – Reparatie

Winterklaar

Vaarklaar

Interieurbewerking

Nieuw – Onderhoud – Timmerwerk

Winterklaar

Vaarklaar

“Volgens mij gaat het deze winter niet vriezen…”

Veel kapiteins denken beter dan Meteo Consult voor de hele winter het weer te kunnen voorspellen. Als u, helaas, niet tot die categorie behoort raden wij u aan uw boot elk jaar, vóór de winter, “winterklaar” te laten maken. Zodat de boot goed de winter door komt! Dit kan op “de goedkope manier”: er wordt gewoon in alle water in de boot dat niet afgetapt kan worden wat anti-vries gemikt… en desnoods wordt ook de motorolie nog vervangen….
Het kan ook op de zorgvuldige manier…. zodat u het komend voorjaar weer met een gerust hart het water op kunt. (zie ook de link “onderhoud”). En dan wordt dit winterklaar maken meteen gecombineerd met een onderhoudsbeurt. Waarbij filters worden vervangen en andere zaken meteen worden aangepakt om het nieuwe seizoen vast helemaal voor te bereiden. En misschien hoeft dan bij u juist die olie niet vervangen te worden omdat dit nog te kort er voor gebeurd is!

Wij zorgen er niet alleen voor dat uw schip de winter goed door komt, maar ook dat u zelf, zonder enige verdere technische bijstand, bij de eerste zonnestralen van het nieuw voorjaar op zekere wijze weer kunt uitvaren! De praktijk heeft ons geleerd dat de meeste kapiteins zo in oktober de winterberging opzoeken… U doet er dus verstandig aan zich tijdig aan te melden!

Contact

JP Techniek

Provincialeweg 26
9862 PE Sebaldeburen

06 2141 2811

info@jp-scheepstechniek.nl