Selecteer een pagina

Sanitair

Allround technische service bedrijf.
Veelzijdig op het gebied van scheepsonderhoud.

Onze Diensten

g

Motoren

Onderhoud – Nieuw – Reparatie

Electrisch systeem

Nieuw – Onderhoud – Reparatie

Navigatie-apparatuur

Nieuw – Aanvulling – Reparatie

Romponderhoud

Herstel – Kunststof – Aluminium – Staal

Elctrolyse

Anti-fouling

Sanitair

Nieuw – Reparatie

Winterklaar

Vaarklaar

Interieurbewerking

Nieuw – Onderhoud – Timmerwerk

Nieuw

Bij “sanitair” komt meestal ook wel “water” kijken …. Het is anders als bij “elektriciteit” niet zo gevaarlijk, maar het kan wel erg onaangenaam worden als er iets niet goed gaat. Daarbij moet er aan boort van schepen altijd in hele kleine ruimtes gewerkt worden. Wij hebben daar ervaring in.

NIEUW SANITAIR
Wij hebben de kennis in huis om voor uw schip het juiste sanitair te helpen uitzoeken. Daarbij gaat het er niet alleen om of u het “mooi” vindt, maar ook welke praktische aspecten wij kunnen toevoegen. Juist in een vroeg stadium van de nieuwbouw kunnen wij adviseren over de plaats van het sanitair en de daarbij behorende maatvoering. Later als het schip klaar is zal het in hoge mate bepalend zijn voor de stabiliteit van het schip.

SANITAIR AANVULLING/VERVANGING
Technische ontwikkelingen zijn ook hier in snel gegaan. Voordat u “klakkeloos” aanvult of precies het zelfde vervangt, bespreek het eens met ons om te zien of er inmiddels nieuwe ontwikkelingen zijn die beter afgestemd zijn op uw wensen. Daarna installeren wij het graag voor u.

SANITAIR REPARATIE

Contact

JP Techniek

Provincialeweg 26
9862 PE Sebaldeburen

06 2141 2811

info@jp-scheepstechniek.nl