Selecteer een pagina

Electrisch systeem

Allround technische service bedrijf.
Veelzijdig op het gebied van scheepsonderhoud.

Onze Diensten

g

Motoren

Onderhoud – Nieuw – Reparatie

Electrisch systeem

Nieuw – Onderhoud – Reparatie

Navigatie-apparatuur

Nieuw – Aanvulling – Reparatie

Romponderhoud

Herstel – Kunststof – Aluminium – Staal

Elctrolyse

Anti-fouling

Sanitair

Nieuw – Reparatie

Winterklaar

Vaarklaar

Interieurbewerking

Nieuw – Onderhoud – Timmerwerk

Nieuw

Wij maken u graag een offerte voor de elektrische installatie van uw nieuwe schip. Maar niet eerder dan nadat wij met u bespraken wat raadzaam is voor uw specifieke schip. Vervolgens kunnen wij de gehele door ons aangeboden technische installatie monteren, hetzij op locatie, hetzij in onze (verwarmde) loodsen.

VERVANGING
De eerste vraag die daarbij opkomt is: zijn er inmiddels geen betere alternatieven? Vervolgens zullen wij u een offerte uitbrengen voor wat wij gezamenlijk als beste alternatief zien. Vervolgens kunnen wij het aangebodene installeren, hetzij op locatie, hetzij in onze (verwarmde) loodsen.

Onderhoud

Juist de verzekeringsmaatschappijen weten hoe het werk aan het elektrisch systeem van boten wordt onderschat…

Veel kapiteins denken dat omdat zij thuis wel eens een lamp verwisselen ook het elektrisch systeem aan boord voldoende doorvorsen om daar mee aan het werk te gaan. Soms gaat dat goed…

WAT HEB IK NODIG?
Of het nu gaat om nieuw, vervanging, aanvulling of reparatie, de techniek heeft zich zo snel ontwikkeld dat het raadzaam is met ons een gesprek te hebben om te bepalen: “wat heb ik nodig in mijn specifieke geval”.

Reparatie

AANVULLING
Voordat wij uw wens tot “aanvulling” honoreren zullen wij eerst met u de stand van zaken op uw schip bekijken om te zien of de door u gewenste aanvulling misschien ook andere consequenties heeft! Wij houden er niet van dat onze klanten voor verrassingen komen te staan.
Met die eventuele andere consequenties maken wij voor u een offerte voor levering en installatie.

REPARATIE
Electrisch materiëel gaat niet zo maar kapot! Daarom is onze eerste zorg om te achterhalen “waarom” iets gerepareerd moet worden! Soms is dat duidelijk (“de regen kwam in de niet afgesloten walstroom-aansluiting”) soms is het totaal niet duidelijk. De volgende zin begint dan vaak met de tekst: “… ik geloof dat ik iets branderigs ruik…”!
Pas als wij dat onderzocht hebben kunnen wij u vertellen hoe wij een en ander voor u kunnen oplossen!

Contact

JP Techniek

Provincialeweg 26
9862 PE Sebaldeburen

06 2141 2811

info@jp-scheepstechniek.nl