Selecteer een pagina

Motoren

Allround technische service bedrijf.
Veelzijdig op het gebied van scheepsonderhoud.

Onze Diensten

g

Motoren

Onderhoud – Nieuw – Reparatie

Electrisch systeem

Nieuw – Onderhoud – Reparatie

Navigatie-apparatuur

Nieuw – Aanvulling – Reparatie

Romponderhoud

Herstel – Kunststof – Aluminium – Staal

Elctrolyse

Anti-fouling

Sanitair

Nieuw – Reparatie

Winterklaar

Vaarklaar

Interieurbewerking

Nieuw – Onderhoud – Timmerwerk

Onderhoud

JP Scheepstechniek is official dealer van Steyr. Maar ook andere motoren kennen voor ons geen geheimen.

ONDERHOUD = VEILIGHEID!
De motor is onderdeel van uw VEILIGHEID op het water. Kijk om u heen en dan komt maar al te vaak de vraag op: “doet ie ’t wel, of doet ie ’t niet”… Waar u een auto met stilvallende motor nog aan de kant kunt zetten kan dat met een boot bijna nooit. Grote schade aan het hele schip is dan zo maar ontstaan. Wij kennen de belangrijkste risico’s van uw motor en zorgen voor een van te voren bepaald schema (volgens het bij uw motor behorend protocol!) dat al die facetten op voorhand worden nagelopen en waar nodig aangepast. U houdt de urenteller bij en als het volgende meetpunt in zicht komt geeft u ons dit door zodat wij dit veiligheidsonderhoud voor u kunnen inplannen. Uiteraard in goed overleg met u. Dat u daarmee de levensduur van uw motor (en van uw relatie…) ten dienste staat is mooi meegenomen!

ONDERHOUD REFIT
Heeft u een ander schip gekocht of heeft u andere redenen om niet zeker te zijn van de conditie van de motor van uw schip? Of wéét u eigenlijk al dat de conditie van uw motor niet optimaal is? Bel ons op zodat wij voor een van te voren vastgesteld bedrag (afhankelijk van type!) uw motor aan een intern onderzoek onderwerpen. Vanuit die resultaten kunnen wij u een offerte maken voor het opnieuw in top-conditie brengen van uw motor. Dit kunt u mogelijk zelf ter hand nemen of aan ons uit besteden.

Nieuw

EEN NIEUWE MOTOR?
Wij overleggen graag eerst met u wat voor motor het beste bij u schip past. De techniek heeft zich zo snel ontwikkeld dat het raadzaam is om eerst met een expert, zoals JP Scheeps-Techniek, de laatste ontwikkelingen te bespreken. Het leidt vaak tot verrassende resultaten… en blijkt dan vaak ook beter voor de portemonnee!

Wij zijn “Official Dealer” voor Steyr Motoren, maar wij zijn niet merkgebonden! Onze objectieve mening is bepalend voor ons advies. De motor van uw keuze kan door ons voor u gekocht, geleverd en ingebouwd worden.

Reparatie

“HIJ DOET ’T NIET MEER!?”……
Tja, ondanks alle goede zorg kan dat toch een keer gebeuren. Ook in dat geval zoekt u, als bestaande klant, contact met ons. Wij komen met onze “reparatie-ambulance” naar de plek waar u zich dan bevindt om u in eerste instantie weer op weg te helpen en eventueel van daar uit alles weer in top-conditie te brengen. Gebeurt dit in de buitenland? In geval van echte nood komen wij naar u toe, maar via ons internationale dealernetwerk van Steyr kunnen wij zorgen dat een vertrouwde buitenlandse collega de zaken weer in orde komt maken.

Contact

JP Techniek

Provincialeweg 26
9862 PE Sebaldeburen

06 2141 2811

info@jp-scheepstechniek.nl