Selecteer een pagina

Interieurbewerking

Allround technische service bedrijf.
Veelzijdig op het gebied van scheepsonderhoud.

Onze Diensten

g

Motoren

Onderhoud – Nieuw – Reparatie

Electrisch systeem

Nieuw – Onderhoud – Reparatie

Navigatie-apparatuur

Nieuw – Aanvulling – Reparatie

Romponderhoud

Herstel – Kunststof – Aluminium – Staal

Elctrolyse

Anti-fouling

Sanitair

Nieuw – Reparatie

Winterklaar

Vaarklaar

Interieurbewerking

Nieuw – Onderhoud – Timmerwerk

Nieuw

WAND- EN PLAFOND BEKLEDING
Voor een nieuw schip of een bestaand schip geldt dat plafond en wanden voor een groot deel het beeld bepalen. Inmiddels heeft er op dit gebied een sterke ontwikkeling plaats gevonden. In materialen, motieven, prijzen…. Laat een van onze experts eens naar uw boot kijken om te zien hoe een relatief kleine investering het aanzien van uw boot weer helemaal opvijzelt. Of als het om een nieuwe boot gaat het écht “Dat Jacht” te laten worden zoals u het in het hoofd had.

BETIMMERING
En dat geldt natuurlijk ook voor al het timmerwerk. Onze eigen scheeps-timmerafdeling heeft schitterende staaltjes werk afgeleverd. Zowel in nieuwe schepen als in bestaande schepen. Wij laten u graag op uw eigen schip zien welke mogelijkheden er zijn!

STOFFERING
Onze stoffeerder neemt graag met u door welke nieuwe materialen er zijn om uw scheeps-interieur mee te bekleden. Voor de boot van Oma en Opa is het misschien een suggestie om “Ranja-Proof” bekleding te nemen, voor de design-expert ligt een bijzonder motief of “boten-leer” meer voor de hand? Wij hebben het allemaal liggen en bespreken het graag met u. Zowel voor de nieuwe boot als voor het bestaande schip!

Onderhoud

Hier komt de tekst

Timmerwerk

Hier komt de tekst

Contact

JP Techniek

Provincialeweg 26
9862 PE Sebaldeburen

06 2141 2811

info@jp-scheepstechniek.nl