tekst

Sanitair Nieuw

Bij “sanitair” komt meestal ook wel “water” kijken …. Het is anders als bij “elektriciteit” niet zo gevaarlijk, maar het kan wel erg onaangenaam worden als er iets niet goed gaat. Daarbij moet er aan boort van schepen altijd in hele kleine ruimtes gewerkt worden. Wij hebben daar ervaring in.

NIEUW SANITAIR

Wij hebben de kennis in huis om voor uw schip het juiste sanitair te helpen uitzoeken. Daarbij gaat het er niet alleen om of u het “mooi” vindt, maar ook welke praktische aspecten wij kunnen toevoegen. Juist in een vroeg stadium van de nieuwbouw kunnen wij adviseren over de plaats van het sanitair en de daarbij behorende maatvoering. Later als het schip klaar is zal het in hoge mate bepalend zijn voor de stabiliteit van het schip.

SANITAIR AANVULLING/VERVANGING

Technische ontwikkelingen zijn ook hier in snel gegaan. Voordat u “klakkeloos” aanvult of precies het zelfde vervangt, bespreek het eens met ons om te zien of er inmiddels nieuwe ontwikkelingen zijn die beter afgestemd zijn op uw wensen. Daarna installeren wij het graag voor u.

Diensten